מסיימים את הקיץ בטעם טוב!

22805-Blog-Photo-NEW_Bari-(20794)-1

הקיץ כבר לקראת סופו, אך הימים עוד חמים ואנחנו מנצלים את ההזדמנות להגיש לכם מתכון קליל, המוגש קר ומתאים כתוספת דלת קלוריות לארוחה, באדיבות איילת פלד, דיאטנית קלינית במכבי.

החומרים:

כרובית גדולה מופרדת לפרחים

לרוטב:

גביע יוגורט ביו 3% (150 גרם)

2 כפיות חרדל

2 כפות מיונז דל קלוריות

כפית מיץ לימון טרי

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מבשלים את הכרובית במים מס' דקות עד להתרככות (אך לא לבשל יותר מידי).

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומשרים את הכרובית, מופרדת לפרחים, ברוטב לפחות כחצי שעה לפני ההגשה.

להגיש קר.

בתיאבון !

ערכים תזונתיים לכל המתכון (5 מנות)

ערכים תזונתיים למנה

קלוריות

שומנים

חלבונים

פחמימות

סיבים תזונתיים

כולסטרול

נתרן

215

13 גרם

8.5 גרם

17 גרם

2.5 גרם

27 מ"ג

618 מ"ג

43

2.6 גרם

1.8 גרם

3.4 גרם

0.5 גרם

5.5 מ"ג

124 מ"ג