מתכון לפרנץ'-טוסט הגרסה הבריאה

לרגל יום הפרנץ'-טוסט החל היום, קבלו מתכון מנצח פרי עטה של מירב דקל דהרי, דיאטנית במכבי ומנהלת המרכזים לטיפול בילדים עם עודף משקל.

מצרכים:
4 פרוסות לחם מלא
2 ביצים
חצי כוס חלב
תמצית וניל טבעית

אופן ההכנה:
מערבבים ביצה עם רבע כוס חלב( חצי מהמנה של הביצים והחלב), מוסיפים מעט תמצית וניל.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן קנולה.
משרים את שתי פרוסות הלחם בבלילה לכמה שניות ואז מעבירים למחבת לטיגון קצר.

צורת הגשה:
על מנת שהארוחה תיהיה מזינה ומשביעה, מומלץ לאכול את 2 פרוסות הלחם עם גבינה\יוגורט או כל מנת חלבון אחרת בתוספת ירקות טריים.
אם מתחשק לכם קינוח לסוף הארוחה, אפשר להוסיף לחלק מהלחם שנשאר מעט ריבה / סילאן טבעי/ מייפל ולקבל ארוחה מזינה וטעימה.

ערכים תזונתיים למנה:
230 קק"ל
חלבון: 12.5 גרם
פחמימות: 31 גר'

בתיאבון 🙂